Anmäl svenskt rekord

FÅNGA NYTT SVENSKT GÄDDREKORD!

Om du under 2018 fiskar med ett bete från vår nya heta Pikeserie: Super Shadow Rap, XRap Peto eller X-Rap Scoop och fångar en gädda som slår det officiella Svenska gäddrekordet på 21,07 kilo vinner du 200.000 kronor! Vinstsumman utbetalas under förutsättning att fångsten blir godkänd enligt följande regler.
Regler:
Fisken måste bli godkänd som officiellt svenskt sportfiskerekord
enligt Sportfiskarnas regler för storfiskregistrering samt granskas och godkännas av en tävlingsjury bestående av Jesper Norell divisionschef på Normark, Håkan Otterberg, mångårig medarbetare på Fiskejournalen samt Rapala Proguide Micke Puhakka. För att delta i tävlingen måste du boende i Sverige. Skulle flera svenska gäddrekord rapporteras in under 2018 vinner den person som fångat det största exemplaret på något bete ur Rapalas nya Pike-serie.
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
Anmälan:
Skicka ett mail till rapalapike@normark.se och inkludera:
Ditt namn och dina kontaktuppgifter (adress och mobiltelefonnummer) Gäddans vikt och längd. Bifoga bilder av god kvalitet: ett mot en måttbräda samt en bild på fångstman med gäddan och bete i munnen. En berättelse om fångsten samt kontaktuppgifter till en person som kan bevittna fångsten.

När du anmäler en fisk till tävlingen så förbehåller vi oss rätten att använda inskickade bilder i våra medier.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.